Regionální potravina Olomouckého kraje 2024 zná své vítěze
Letošní (již 15.) ročník soutěže o udělení prestižní značky Regionální potravina Olomouckého kraje již zná své vítěze.
Ze 145 produktů, které byly od 45 výrobců přihlášeny do 9 soutěžních kategorií, získaly pro rok 2024 titul tyto produkty:
Masné výrobky tepelně opracované |
KLOBÁSA S TVARŮŽKY ANTONÍN JELÍNEK LAHŮDKY Z HANÉ |
Masné výrobky trvanlivé, tepelně neopracované, konzervy a polokonzervy |
HOVĚZÍ VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ AGRODRUŽSTVO ZÁBŘEH |
Sýry včetně tvarohu |
SÝR NA GRIL OVČÍ MICHAL HRDLIČKA OFČÍ STATEK BRNÍČKO |
Mléčné výrobky ostatní |
POMAZÁNKA TVAROHOVÁ S PAPRIKOU MVDR. VÁCLAV OSIČKA DOUBRAVSKÝ DVŮR |
Pekařské výrobky včetně těstovin |
DRÁSALOVY HUBANCE PETR SOUČEK CUKRÁRNA GALERIE |
Cukrářské výrobky včetně cukrovinek |
OŘECHOVÁ LASKONKA MONIKA TUROŇOVÁ CUKRÁRNA V ULIČCE |
Alkoholické a nealkoholické nápoje |
„DĚTKOVSKÉ“ MOŠT HOSPODÁŘSKÉ DRUŽSTVO URČICE, DRUŽSTVO |
Ovoce a zelenina v čerstvé nebo zpracované formě |
OVOCNÉ TRUBIČKY JABLEČNÉ EDUARD KOZÁK LUČICKÉ SADY |
Ostatní |
SKALIČSKÝ MED – KVĚTOVÝ LIPOVÝ JAROSLAV JURÁŇ – VČELÍ FARMA SKALIČKA |
Úplné znění tiskové zprávy vydané Státním zemědělským intervenční fondem, který tuto prestižní značku administruje, najdete zde: